Bejelentkezés
 • Céginformáció
 • Székhely
  1223 Budapest, Hant u. 30.

 • Levelezési cím
  1097 Budapest, Gubacsi út 30/A 1/106 irodaház

 • Telefon
  +36209462849

 • Fax
  nincs

 • E-mail
  alkusz@vtkft.hu

 • Ügyvezető
  dr. Botos Gyula

 • Adószám
  10878785-2-43

 • Cégjegyzékszám
  01-09-267382


Kötelező biztosítás
Utolsó módosítás: 2021.03.11
Kalkulátorunkat ITT találja. A kapcsolattartási adatait írja be. Válassza ki a kívánt biztosítást és kattintson a Beküldöm gombra! 
A számítás végén mentse el a munkalapot!
Munkatársaink a kitöltött adatlapot feldolgozzák és a további részletek pontosítása érdekében felveszik Önnel a kapcsolatot.

  

 

Ha szeretne kalkulálni, és a váltással is minket bíz meg, akkor a következőket érdemes csinálnia.

Először is nézze meg a jelenlegi biztosítója értesítő levelét, hogy évforduló utánra mit ajánlanak. Ha elfogadható, akkor nincs semmi tennivalója. A szerződés automatikusan meghosszabbodik.

Arra azért figyeljen oda, ha banki csoportos beszedéssel fizet, és összeghatárt megadott, akkor ellenőrizze, és ha szükséges, akkor módosítsa. Ezt a bankjánál tudja intézni.

 

Elütött motoros-1024x570A 2. lehetőség, ha gyanús, hogy kedvezőbb biztosítást tudna kötni, és a váltással minket bíz meg, akkor kérjük, hogy ezt mielőbb jelezze felénk, mert ilyenkor nagyon sok a tennivaló! A határidőket be kell tartani! Ha előzetesen már számolt valamit, azt is kérni fogom.

Ha Ön már régi ügyfelünk, akkor az adatai nagyjából megvannak, csak a változásokat és a kedvezményeket kell egyeztetnünk.

Ha most először kér tőlünk biztosítást az autójára, akkor mindenek előtt a forgalmi engedélyre lesz szükség. Mindkét oldalt szkennelve vagy lefényképezve tökéletes. Jogosítvány vagy személyi, a lakcímkártyányak csak a lakcímet tartalmazó oldala. Az előző biztosítás adatai is kellenek, éppen az előbb említett értesítő levél. Kérek még egy mobil elérhetőségi telefonszámot, hogy a részleteket megbeszélhessük.

 

Ha az eddigi biztosítója felmondta a szerződését, akkor is újat kell kötni.

Ha Ön mostanában vesz vagy örökölt autót, akkor Önnek azonnal induló biztosítást kell kötnie!

Ha elhunyt családtagja nevére szóló autót használ, azt befizetéssel meghosszabbíthatja, de módosítani vagy újat kötni nem tud addig, amig nincs jogerős hagyatéki végzés birtokában.

 

Kérjen kalkulációt!

További részletek>>

Díjkalkulátorunk a következő oldalon található. >>

A számítás végén mentse el a munkalapot!

Minden jog fenntartva © 2013 VT Biztosítási Alkusz Kft.
Készítette: SK Trend Kft
Verzió:
Utolsó frissítés: 2023.11.24